Portfolio

MMI & Partners is een jong bedrijf, echter met partners die op diverse disciplines jarenlange nationale -en internationale ervaring hebben. Door diverse activiteiten in Afrika, Azië, Europa en Oost-Europa hebben onze partners voldoende ervaring om hun werk op een juiste en verantwoorde wijze te doen. Ook in Nederland hebben diverse activiteiten ertoe geleid dat men binnen MMI & Partners goed inzicht heeft van diverse ontwikkelingen en weet hoe bepaalde zaken gerealiseerd dienen te worden. En altijd met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en oog voor politieke, maatschappelijke en sociale aspecten.

In een korte tijd heeft  MMI & Partners al bewezen expansieconcepten bij respectabele ondernemingen en ontwikkelingsplannen bij maatschappelijk bewuste overheden om te kunnen zetten in het realiseren ervan.

Natuurlijk kan MMI & Partners een portfolio overleggen. Bemiddelen vereist echter ook nadrukkelijk discretie. Zonder nadrukkelijke toestemming van onze relaties is het vrijgeven van hun identiteit simpelweg uit den boze. U zult ongetwijfeld begrip opbrengen voor dit standpunt.

MMI & Partners heeft successen geboekt in vastgoed –en projectontwikkeling, de land –en tuinbouwsector, de mobiliteitsindustrie, algemeen project management en commerciële activiteiten in de bouwsector.

Advies, Strategie en Management  in bemiddeling  en succesvolle business ontwikkeling  is geduld, maatwerk en vertrouwen, zonder de transparantie voor haar relaties uit het oog te verliezen. Wij zijn ons daar altijd van bewust en dat nu is het geheim achter ons succes.

Wilt u weten wat MMI & Partners voor u, of uw bedrijf, kan betekenen? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op!

 

“Het smakelijke, veel begeerde succes vereist vele ingrediënten, oneindige toewijding en moeizaam te verwerven kookkunst.”

Anoniem.